cover

De utallige fordele ved digital signatur i din virksomhed

Digital signatur er blevet en stadig mere populær måde at underskrive dokumenter på, da det gør processen med at underskrive dokumenter hurtigere, mere effektiv og mere sikker.

Men hvad er egentlig grunden til, at det betaler sig at bruge digital signatur? Her er nogle af de vigtigste fordele ved at bruge digital signatur:

1. Hurtigere process:

Med digital signatur behøver du ikke at vente på, at dokumenter bliver sendt frem og tilbage via post eller email, inden de kan underskrives. Du kan underskrive dokumenter digitalt, hvor som helst og når som helst, så længe du har adgang til en computer eller en smartphone. Dette gør processen med at underskrive dokumenter meget hurtigere og mere effektiv. I Elviums rekrutteringssystem kan du håndtere kontrakter lige ved hånden, hvilket gør rekrutteringsprocessen mere LEAN og effektiv.

Elvium stock

2. Mere sikkerhed:

Digital signatur giver en højere grad af sikkerhed end traditionelle underskrifter, da det er mere svært at få adgang til eller ændre i et digitalt underskrevet dokument. Digital signatur er også mere sikker end at sende dokumenter via post, da der ikke er risiko for, at dokumenterne går tabt eller bliver stjålet under transporten.

3. Lavere omkostninger:

Digital signatur er billigere end at underskrive dokumenter på traditionel vis, da du ikke behøver at betale for at printe og poste dokumenterne frem og tilbage. Du sparer også tid ved at undgå at skulle printe og underskrive dokumenter manuelt.

Vores studentermedhjælpere nævner ofte, hvor mange gange de i en rekrutteringsproces har skulle printe dokumentet ud, underskrive, tage et billede af papiret efter underskrift og sende det retur. Mange unge, specielt i storbyen, har ikke en printer og skal derfor cykle ud på deres universitet for at printe og/eller scanne. Tænk, hvor frustrerende det kan være for en potentiel talentfuld kandidat, at du som arbejdsgiver ikke tilbyder en nem og effektiv løsning. Gør det nemt for begge parter ved hjælp af et rekrutteringssystem.

Opsummering: Fordele ved digital signatur

I alt er der mange fordele ved at bruge digital signatur i stedet for traditionelle underskrifter. Det gør processen med at underskrive dokumenter hurtigere, mere sikker og billigere, og det er også bedre for miljøet. Hvis du endnu ikke har implementeret digital signatur i din virksomhed, kan det være en god idé at overveje det.

Elviums rekrutteringssystem gør rekruttering nemt og intuitivt. Og vi er stolte af, at vi har udviklet et system, der frigør tid til andre kerneopgaver. Du kan med Elvium klare kontrakthåndteringen med ét klik fra mobilen.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke