Et karrieresite med fokus på Employer Branding

En god employer branding strategi er vigtig, når det gælder om at tiltrække og fastholde dygtige talenter. Med Elviums hr rekrutteringssystem, kan du nemt og intuitivt bygge et karriereunivers, hvor employer branding er i fokus.
Karriereside elvium

Employer branding igennem vores karrieresite

Employer branding og et karrieresite gør det muligt for jeres kommende medarbejdere at danne sig et indtryk af jeres arbejdsplads, når de f.eks. besøger jeres hjemmeside. Kommende medarbejdere kigger nemlig oftest gennem ‘Ledige stillinger’, ‘Karriere’, ‘Om os’ eller ‘Teamet bag’ på jeres hjemmeside. Med vores rekrutteringssystem, kan du opbygge et flot og professionelt karrieresite. 

Hvad er Employer Branding?

Dit employer brand består af to dele: dets identitet og dets omdømme. Identiteten i employer branding er din virksomheds mission, værdier og virksomhedskultur. Dit brands omdømme er den måde, som andre opfatter dit brand på. Denne opfattelse omfatter blandt andet din virksomheds historie og produkter/services. Men det omfatter også dine medarbejdere – nærmere bestemt, hvordan du værdsætter dem eller ikke værdsætter dem.

Din organisation bør være klar over vigtigheden af at promovere sig selv som en attraktiv arbejdsplads, især i lyset af ansøgernes øgede adgang til digitale kanaler. Din employer branding strategi er den måde, hvorpå du differentierer dig selv med henblik på at rekruttere og fastholde de rette medarbejdere. 

Ikon bog

10 steps til god Employer Branding - guide skræddersyet til HR

Du kan downloade vores 10 steps til god employer branding for neden:

Hvordan fungerer Employer Branding igennem vores karrieresite?

Karrieresitet, som du selv kan bygge i vores rekrutteringssystem, kræver ingen IT-ressourcer og åbner muligheden for, at du kan udvikle jeres eget Employer Branding-univers. Alt fra de gode medarbejderhistorier, en målrettet kommunikation, billeder, videoer mm., så jeres virksomhed tiltrækker de profiler, I ønsker.

Fordele ved Employer Branding

Fordele ved at bruge vores karrieresite

Se, hvordan vores kunder gør

Vores kunder er glade for deres karrieresite, og du kan se, hvilken karriereside to udvalgte kunder har bygget i Elviums rekrutteringssystem, Airsupport og DetGladeVanvid.

Du kan læse meget mere om Employer branding på vores blog-side.

Udvidelsesmoduler

DISC analyse

Med Elvium kan du få en fuldt integreret løsning, hvor du kan invitere dine ansøgere til en DISC-analyse via rekrutteringssystemet.

Digital håndtering af kontrakt

Automatisk kontraktgenerering med indhentning af kandidatens personoplysninger og digital signatur.

Onboarding

HR, ledelsen og den enkelte afdeling får det fulde overblik over, hvilke aktiviteter der skal gennemføres for, at en ny medarbejder får en god start.

Videorekruttering

Få et bedre førstehåndsindtryk, når du anmoder om video i ansøgningsprocessen. Her kan kandidaterne uploade en video af dem selv, som kan effektivisere din rekruttering.

Rekrutteringsvirksomheder

Vi tilbyder mange ‘recruiter features’ til rekrutteringsvirksomheder, der rekrutterer til deres kunder. Bl.a. kan eksterne kunder få adgang til udvalgte kandidater, sikkert og professionelt.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke