Integrationer 🚀

Når du anvender Elvium, kan de nye medarbejderes data automatisk overføres til dine andre systemer, så du undgår manuelle processer. Vores integrationer gør HR nemt og intuitivt.

Elvium ikon
Rekrutteringssystem – med mulighed for udvidelsesmoduler

Kalender og online-interviews

Elviums bookingsystem tillader integration med din og dine kollegaers kalendre, så du undgår dobbeltbooking og den tunge kalendergymnastik.

Du vælger selv, om du vil benytte fastsatte tidsrum, hvor kandidaten skal deltage eller om I vil benytte fleksible tidsrum, hvor kandidaten selv booker en tid.

Integration med de forskellige kalender-systemer, tillader jer at vælge om et møde skal foregå hos jer eller online.

Kalender

Online-interviews

Jobannoncer ⭐️

Det er nemt at publicere nye stillinger på adskillige medier, når du opretter nye jobannoncer i Elvium. Ydermere genererer systemet automatisk et unikt link, så du kan dele dine annoncer på de sociale medier og med en hvilken som helst jobportal.

Rekrutteringssystem – med mulighed for udvidelsesmoduler

HR-system integrationer

Hvis du allerede anvender et HR-system, kan det være muligt at integrere det med Elvium. Det betyder, at HR-systemet automatisk modtager informationen om de nye medarbejdere, der er rekrutteret via Elvium.

Vi integrerer i dag allerede med en række HR-systemer, men vi udvider hele tiden med flere systemer.

Hvis dit HR-system ikke er på listen, kan du sende en forespørgsel her, og så kontakter vi dig.

Personlighedstest 💡

Med Elvium får du en fuldt integreret løsning, hvor du inviterer dine ansøgere til en personlighedstest direkte i systemet. Vi er integreret med kendte værktøjer, der hjælper din virksomhed med at identificere talenter og kompetencer hos kandidaterne.

Personlighedstest gif

Vagtplanlægning /tidsregistrering

Hvis I anvender et system til vagtplanlægning og/eller tidsregistrering, er det muligt at integrere Elvium med jeres andre systemer.

Det er nemlig muligt automatisk at overføre informationerne om de nye medarbejdere, så I undgår manuelle dataindtastninger. Vi er meget stolte af vores integrationer, og vi ser stor værdi hos vores kunder.

Anmod om integration og bliv en del af netværket

Hos Elvium tror vi på, at integrationer er vejen frem for at sikre et fleksibelt og stærkt teknologisk setup, så virksomhederne kan være omstillingsparate i et marked, der konstant er i forandring. Vi vil meget gerne integrere med flere systemer, så anmod gerne for neden. 👇