E-bøger og guides 📚🎓

Velkommen til Elviums eksklusive samling af e-bøger og guides, designet til at transformere din rekrutteringsproces. Vores materialer er skabt af eksperter inden for rekruttering og digital innovation, og du kan nu også tilmelde dig vores mailliste, der kun sender mails, når vi udgiver et nyt whitepaper. 👇

Sådan mestrer du kandidatoplevelsen

Sådan mestrer du kandidatoplevelsen og sikrer fremtidens talenter

Med en arbejdsløshed på 2,9% og med 31.500 ledige jobs på Jobindex er manglen på talent fortsat stigende i de fleste brancher. Derfor er det vigtigt at handle i dag!

Hvem har slået den motiverede ansøgning ihjel

Hvem har slået den motiverede ansøgning ihjel?

Stadig flere kandidater vælger at udarbejde deres ansøgninger ved hjælp af AI-baserede værktøjer som ChatGPT, og denne tendens kan have både positive og negative konsekvenser i rekrutteringsprocessen.
retail rapport

Retail rapport: Handlingsorienterede indsigter, der kan guide din strategi

Evaluering af 11 repræsentative detailhandlere i Danmark, samt analyse af 11 nøgleparametre, der spænder fra Employer Branding til Candidate Experience.

Kandidaterne løber hurtigere end virksomheden

Kandidaterne løber hurtigere end virksomhederne

TV2 har skrevet en omfattende artikel om AI og dets rolle i jobansøgningen. Vi har læst artiklen, og giver dig her et resume, samt vores bud på fremtiden.
generativ ai

Sådan transformerer generativ AI HR

I dette whitepaper får du indsigt i, hvordan gen AI transformerer HR afdelingen. HR’s rejse med GenAI præsenterer to potentielle scenarier, som du kan læse mere om…

Er din HR-afdeling omstillingsparat?

I dette whitepaper har du en oversigt over seneste trends i HR, samt gode råd til, hvordan du kan imødekomme de udfordringer, som HR står overfor.
4 måder

4 måder, hvorpå ChatGPT kan hjælpe recruiters med at finde de bedste kandidater

Tag et kig ind i kunstig intelligens, og hvordan det kan hjælpe recruiters med at finde de bedste kandidater. I dette whitepaper giver Satish Kumar, CEO for Glider AI, sit bud på, hvad AI kan hjælpe dig med.
5 key takeaways

5 key take-aways fra LinkedIns nye 'Global Trends'rapport

Download vores whitepaper og opdag, hvordan en færdigheder-først-tilgang kan transformere din talentudvikling, øge medarbejderfastholdelse og styrke din virksomheds bundlinje. Skræddersyet til HR-professionelle, der ønsker at gøre en forskel!

20 Killer overskrifter til jeres næste jobannonce

En god overskrift i en jobannonce er afgørende, da den skaber det første indtryk og hjælper med at fange opmærksomheden fra potentielle ansøgere. Vi har derfor lavet et cheat sheet som du kan downloade her.
Linkedin rapport

Lås op for hemmelighederne til en blomstrende arbejdsplads

Opdag banebrydende indsigter fra Gallups rapport om medarbejderengagement, stressniveauer og “quiet quitting”-fænomenet.
Kandidatoplevelse

Kandidatoplevelse: Sådan gør du det rigtigt

For HR-ledere er det afgørende at forstå kandidatoplevelsen. Det er den samlede opfattelse, som jobsøgende danner om din organisation gennem hele rekrutteringscyklussen — fra det indledende jobopslag til interviews og så videre.
Office returns

Det nye normal: Din guide til "Non-negotiable office returns"

Få indblik i de seneste trends og udfordringer, som virksomheder står overfor i den post-COVID æra, især når det kommer til tilbagevenden til kontoret.

AI og fremtiden for rekruttering

Er du klar til at udforske fremtidens rekruttering og den revolutionerende rolle, som AI vil spille i HR-landskabet? Få adgang til vores eksklusive whitepaper, “AI og fremtiden for rekruttering”, og lær, hvordan denne banebrydende teknologi vil ændre måden, vi ansætter, udvikler og fastholder talent på.
10 steps til god employer branding

10 steps til god Employer Branding

Udforsk, hvordan en stærk Employer Branding kan øge din virksomheds omdømme og give konkurrencefordel på arbejdsmarkedet. Dette whitepaper er skræddersyet til HR-professionelle, der ønsker at udvikle og forbedre deres virksomheds Employer Branding.

Den gode jobannonce. Har du svært ved at fange kandidaterne?

Det er vigtigt at skille sig ud, når kampen om talenterne sættes i gang. Vi har skrevet nogle gode råd til at udforme jobannoncen som du kan benytte dig af.
6 spørgsmål

6 Gode spørgsmål du bør stille til kandidaten

Bliv rustet til at evaluere og vælge de bedste kandidater, der vil bidrage mest til din virksomheds succes og vækst. Denne skabelon indeholder en omhyggeligt udvalgt liste over spørgsmål.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Kom på vores eksklusive whitepaper mailliste 📨