Elviums rekrutteringssystem henvender sig både til små og store virksomheder

Burger King Danmark siger blandt andet, at “systemet er meget brugervenligt, det giver os et fantastisk overblik og har mange smarte funktioner, der gør processen en del hurtigere for vores ledere ude i restauranten.”
Case

LEAN kultur fik VIPP til at bruge Elvium 💡

“Vi har indført en LEAN kultur her hos VIPP, og den måde vi bruger Elvium på er, at ledere kan læse med på ansøgere, skrive noter, og bedømme kandidaten. På den måde er det nemmere at finde de rette kandidater som vi vil kalde til samtale.

Det er nemt at være hands-on i systemet, og vi kan godt lide den måde man kan kommunikere med kandidaten på.”

Dansk Skoleskakforening sparer 30 minutter per kandidat

”Vi har brugt Elvium i to år i Dansk Skoleskakforening. Elvium har hjulpet os med at sammenligne kandidater med målbare færdigheder, hvilket har sparet os for en betydelig mængde tid i screeningsprocessen.

Elvium giver et godt overblik, som vi vurderer vil spare os omkring 30 minutter per kandidat. Dette gør os i stand til at bruge tid til andre administrative opgaver eller øge ressourcerne dedikeret til de shortlistede kandidater."
Kristian Nygaard
Administrativ direktør, Dansk Skoleskakforening
5/5

BabySam rekrutterer mere effektivt med Elvium

“Vi ville gerne have et system, der var nemt og intuitivt. Det skulle være nemt for vores butikschefer at læse ansøgningerne. Vi kan godt lide match-funktionen, som gør, at vi kan se, hvilke kandidater, der matcher vores krav bedst, for så ved vi, hvilke ansøgninger vi skal starte med.”

Ansættelseskontrakter i ét samlet system

Henrik og Merete fra Knuthenborg Safaripark udtaler: “Før vi benyttede Elvium, var hele vores flow i forhold til at rekruttere og få skrevet kontrakter på folk meget mere papirbåret. Nu kan vi håndtere hele flowet i systemet, Elvium. Det er en kæmpe besparelse af tid og ressourcer.
”Elvium har hjulpet os med at køre en markant mere effektiv rekrutteringsproces. Samtidig har det været nemt at inddrage ledere ved evaluering af kandidater. Vi bruger Elvium til alle vores rekrutteringsprojekter og kan ikke forestille os at bruge et andet system.”
Liselotte Christensen
HR & Chief communication officer, XL-BYG A.M.B.A
5/5

OFS Denmark er nu altid opdateret på GDPR 🔒

”Hos OFS Denmark ApS har vi brugt Elvium i omkring 2 år. Platformen er blevet udviklet løbende, og Elvium lytter altid til kundernes input. Kundesupport er meget god, og systemet hjælper os lige som vi havde håbet på. Det er nemt at bruge og GDPR-kompatibelt at give ledere adgang til forskellige projekter, og systemet er meget intuitivt. Fra kandidatens synspunkt er det nemt at ansøge, og det er god Employer Branding, synes vi.

Det seneste mediemodul giver fleksible og professionelt udseende layouts. Bedømmelsesspørgsmål hjælper os med at screene kandidater, og det automatiske bookingsystem er en fantastisk service over for kandidater og sparer os tid. Oven i dette slettes applikationer automatisk i henhold til vores databeskyttelsespolitik, uden at vi behøver at gøre noget. Alt i alt lever Elvium fuldt ud op til vores forventninger om et fleksibelt, moderat og professionelt rekrutteringssystem. Vi anbefaler det stærkt."
Mie Fischer
OFS Denmark APS
5/5

Sport24 tiltrækker de rette kandidater 🎯

Sport24 har fokus på at give kandidater et retmæssigt billede af, hvor de søger henne og hvad de søger til. Det er vigtigt for Sport24 at vise kandidaterne, hvilke fremtidsmuligheder, der er i virksomheden, samt den virksomhedskultur, der eksisterer på arbejdspladsen. Elvium giver Sport24 de rette værktøjer.

Elvium for recruiters

“Min favorit funktion i Elvium er plugin-funktionen, hvor man direkte fra LinkedIn kan scanne kandidaten, så vedkommende havner i Elvium. Så kan alle i vores virksomhed se kandidaten og skrive kommentarer. Kommunikation med vores kunde er nemt, fordi al information er i Elvium, og de har eget login.”

Fokus på branding

Christian Haas, som er HR chef, fra SPORT24 udtaler:
“Karrieresitet i Elvium giver os mulighed for at bygge alting selv uden IT-afdelingen, så det er ekstremt fleksibelt og nemt for os i HR. Derfor sætter vi stor pris på karrieresitet i Elvium, hvor vi kan målrette vores forskellige ledige stillinger og tiltrække de rigtige medarbejdere.”