Videorekruttering 🎥

Videomodulet tilbyder dig en anderledes og mere moderne screeningsproces, da du får en visuel præsentation af kandidaten. Du vil derfor undgå unødvendige samtaler med kandidater, der ikke er det rigtige match til stillingen, som du skal besætte.
Videorekruttering

Brug tid på de rette kandidater

En videoansøgning kan give dig langt større sikkerhed for, at det er den rigtige kandidat, du får inviteret til samtale. Med videorekruttering øger du dine chancer for at finde den rette kandidat til jobbet.

Mød dine kandidater tidligere i processen

Videorekruttering kan især være fordelagtigt ved stillinger, hvor der er meget direkte kundekontakt, da du får lov til at møde kandidaten i den indledende fase af rekrutteringen.

Derudover giver det mulighed for at få et bedre indtryk af langt flere kandidater på kortere tid.

Gennemsnitstiden for en screening på en kandidat, der har søgt gennem videorekruttering, er nemlig kun på ca. 2,5 minutter.

Med videorekruttering opnår du:

  • en hurtigere og mere effektiv rekruttering, da du både sparer tid på screening og øger sandsynligheden for at få de rette til jobsamtaler.
  • en bedre dialog, når du indkalder til interview.
  • et indblik i kandidaten fra dennes bedste side, eftersom vi ofte vælger et komfortabelt miljø at optage videoen i.

Spot talenter med videorekruttering 🎯

Strømlin din rekrutteringsproces og øg chancerne for at finde de rette kandidater til jobbet. Giv dig og HR-teamet mere tid til at spotte de rette talenter og invitér de rette kandidater til et personligt interview.

Vi ser også stor interesse i videorekruttering til de stillinger, hvor kandidaterne ikke nødvendigvis har det længste CV eller uddannelse bag dem, men hvor det vigtigste snarere er personlighed og fremtræden. Dette giver også kandidaterne en bedre mulighed for at gøre et godt indtryk før screeningprocessen.

Rekruttering, der udelukkende baserer sig på erfaring har en korrelation på kun 0,06 mellem erfaring og den faktiske job performance! Grundet denne lave korrelation bør du overveje rekruttering med et fokus på personlighed gennem videoscreening.

Udvidelsesmoduler

DISC analyse

Med Elvium kan du få en fuldt integreret løsning, hvor du kan invitere dine ansøgere til en DISC-analyse via rekrutteringssystemet.

Digital håndtering af kontrakt

Automatisk kontraktgenerering med indhentning af kandidatens personoplysninger og digital signatur.

Onboarding

HR, ledelsen og den enkelte afdeling får det fulde overblik over, hvilke aktiviteter der skal gennemføres for, at en ny medarbejder får en god start.

Rekrutteringsvirksomheder

Vi tilbyder mange ‘recruiter features’ til rekrutteringsvirksomheder, der rekrutterer til deres kunder. Bl.a. kan eksterne kunder få adgang til udvalgte kandidater, sikkert og professionelt.

Karrieresite / Employer Branding

Få opsat en karriereside med Elvium. Karrieresiden, som du selv kan bygge i vores rekrutteringssystem, kræver ingen IT-ressourcer og åbner muligheden for, at du kan udvikle jeres eget Employer Branding-univers.

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke