Håndtering af kandidater er nemt i Elviums rekrutteringssystem

Prøv selv forneden 👇

Få mere indsigt i Elviums system til rekruttering

Elvium kan meget mere! Få en fuld demo med en ekspert 🚀

Tal med en af vores eksperter for at høre mere om, hvad Elvium kan gøre for dig. Vi tager udgangspunkt i jeres behov, og du kan vælge en tid i kalenderen, der passer dig. 

Klik dig gennem flere af vores demoer og oplev Elvium

Se hvordan kandidaten oplever ansøgningsprocessen. Eller måske ønsker du at oprette en stilling til kandidater? 👇

Oplev Elvium som kandidat

Opret en stilling med Elvium

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

"Elvium har hjulpet os med at sammenligne kandidater med målbare færdigheder, hvilket har sparet os for en betydelig mængde tid i screeningsprocessen."
Kristian Nygaard
Administrativ direktør, Dansk Skoleskakforening

Relevante ressourcer 📚

Til dig, der ønsker at læse mere om HR, Candidate Experience og Employer Branding. Hos Elvium holder vi os opdateret på markedet, og vi sørger for, at du får de seneste tendenser og topnyheder. 

Kampen om kandidaten er blevet mere intens end nogensinde før. Tiltrækning af kandidater bør stå højt på agendaen, men hvordan gør man, og hvad indebærer det? Tiltrækning af kandidater inkluderer en stærk Employer Branding strategi og en karriereside… Læs hele artiklen her.

Når vi leder efter en kandidat, så er det lige så vigtigt at udvælge en kandidat baseret på kandidatens soft skills. Men hvad er de såkaldte soft skills og hvorfor er det vigtigt for din organisation? Det har vi lavet et lille skriv på. Læs blogindlægget her.

Fejlrekruttering er en dyr affære. Det anslås at en fejlrekruttering af en account manager let kan koste imellem 200.000 og 700.000 kr., mens en fejlrekruttering af en salgsdirektør typisk kan tælles i millioner, når alle omkostninger og tabt omsætning indregnes. Det er derfor en lukrativ forretning at ansætte den rigtige medarbejder—ham eller hende som kan udfylde de ønskede opgaver, skaber værdi og bliver hos virksomheden. Læs blogindlægget her.

Eksperter siger, at AI chatbots som ChatGPT
kan hjælpe recruiters med at finde højt
specialiserede og engagerede kandidater.
At finde den rette person til jobbet kan være
som at finde en nål i en høstak, især når det
drejer sig om svære stillinger, der kræver
specifikke tekniske færdigheder… Læs hele artiklen her.

Hvordan sikrer du, at kandidater vælger din virksomhed, når der skal ansættes mange på én gang? Burger King ønskede en proces, hvor det var nemt og hurtigt for kandidater at søge en stilling – og det satte gang i tonsvis af ansøgninger. Læs mere her.

Din organisation bør være klar over vigtigheden af at promovere sig selv som en attraktiv arbejdsplads, især i lyset af ansøgernes øgede adgang til digitale kanaler. Dit employer brand er den måde, hvorpå du differentierer dig selv med henblik på at rekruttere og fastholde de rette medarbejdere.

Vores erfaring er, at mange virksomheder har svært ved at bygge et stærkt employer brand, og derfor har vi samlet 4 tips til, hvordan du kommer godt i gang. Læs dem her

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke