Digital håndtering af ansættelses­kontrakter

Med vores modul til kontrakthåndtering opnår du en automatisk kontraktgenerering, indhentning af kandidatens personlige oplysninger og muligheden for en digital underskrift.
Digital kontrakthåndtering

Sikker og nem kontrakthåndtering

Det skal være sikkert og nemt at ansætte nye medarbejdere – og det hjælper vores kontraktmodul med, så du får en nem afslutning på rekrutteringsprocessen. Ydermere minimerer du risikoen for fejl eller forkert behandling af persondata.

Skab overblik med kontraktmodulet

Du kan nemt indsamle de data fra den nye medarbejder, som du har brug for i rekrutteringssystemet – samt at du sikkert kan få en digital signatur på kontrakten.

Om det er funktionær-, timelønnet eller freelancere, kan Elvium håndtere det for dig. Efter at kontrakten underskriftes, kan kontrakten sendes til jeres HR-system eller blive liggende i Elviums HR-modul.

Processen kan udføres på alle devices (tablet, mobil, PC) og sikrer gennem samarbejdet med Visma, en nem og sikker løsning til digitale underskrifter.

Efter underskrift vil alle involverede modtage en kopi af den underskrevne kontrakt.

Optimér rekrutteringsprocessen med en nem og sikker digital håndtering af kontrakt 🚀

Elviums kontraktmodul er unikt, da det er muligt at indsamle data direkte fra kandidaten på en nem og sikker måde – det er 100% i overensstemmelse med GDPR.

Oplysningerne indhentes med en krypteret forbindelse og kontrakten gemmes i systemet, hvor adgangsscanning kontrolleres og dokumenteres med brugeradministration og logfiler.

Vores samarbejde med Visma sikrer, at du får den nemmeste og sikreste løsning til digitale signaturer. Læs mere om samarbejdet på Visma Addos hjemmeside: Visma Addo

Udvidelsesmoduler

DISC analyse

Med Elvium kan du få en fuldt integreret løsning, hvor du kan invitere dine ansøgere til en DISC-analyse via rekrutteringssystemet.

Onboarding

HR, ledelsen og den enkelte afdeling får det fulde overblik over, hvilke aktiviteter der skal gennemføres for, at en ny medarbejder får en god start.

Videorekruttering

Få et bedre førstehåndsindtryk, når du anmoder om video i ansøgningsprocessen. Her kan kandidaterne uploade en video af dem selv, som kan effektivisere din rekruttering.

Rekrutteringsvirksomheder

Vi tilbyder mange ‘recruiter features’ til rekrutteringsvirksomheder, der rekrutterer til deres kunder. Bl.a. kan eksterne kunder få adgang til udvalgte kandidater, sikkert og professionelt.

Karrieresite / Employer Branding

Få opsat en karriereside med Elvium. Karrieresiden, som du selv kan bygge i vores rekrutteringssystem, kræver ingen IT-ressourcer og åbner muligheden for, at du kan udvikle jeres eget Employer Branding-univers.

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke