cover

De produktive talenter arbejder! Hvordan kan du tiltrække dem?

De mest produktive talenter – altså de individer, du ønsker at tiltrække til din virksomhed – er sjældent i ro. De er konstant i bevægelse, måske beskæftiget hos en konkurrent med begrænset tid og begrænset mulighed for at lære din virksomhed at kende. Og det gælder selv, hvis de ikke er tilfredse med deres nuværende job.

Så hvordan kan du tiltrække disse kandidater til din virksomhed? Elvium har svaret.

Elvium Talent Match: Inkluder de aktive talenter i rekrutteringsprocessen

Elvium Talent Match arbejder ihærdigt for at inddrage disse produktive talenter i rekrutteringsprocessen. Det sikrer vi ved at skabe en ansøgningsproces, hvor kandidater ganske let kan importere deres profiler til rekrutteringssystemet – direkte fra LinkedIn og Facebook. Dermed er det muligt for de helt travle talenter – som du ønsker at nå ud til – hurtigt at søge den ønskede stilling, uden at skulle bruge tid på unødvendig indtastning og andet bøvl.

Det er en enorm fordel, ikke kun for din virksomhed, men også for de produktive talenter med en hektisk hverdag. På denne måde får talentkandidaterne nemlig øjnene op for din virksomhed, hvor de måske ville have en bedre hverdag. Det er naturligvis en fordel for din virksomhed, som vil nyde godt af kandidaternes talenter.

Du har fanget deres opmærksomhed, hvad så nu?

Disse produktive og travle talenter har nu ansøgt om stillingen. Nu skal du i gang med næste step i rekrutteringsprocessen – du skal læse ansøgninger. Problemet er bare, at de dygtigste kandidater kan drukne i bunkerne af ansøgninger. Det kan være en lang og trættende proces at læse hundredvis af ansøgninger igennem, når du egentlig blot er på jagt efter en enkelt dygtig kandidat. Men du kan være helt rolig – Elvium har løsningen.

Gør det nemt med Elvium Talent Match

Med Elvium Talent Match får din virksomhed en nem og overskuelig præsentation af de mange kandidater, der har sendt ansøgninger din vej. Kandidaterne rangeres efter de kriterier, du selv har specificeret i stillingsopslaget, hvilket gør det nemt for dig at identificere og kontakte de bedst kvalificerede kandidater. Lad systemet klare det gentagende arbejde, så du kan fokusere på det vigtige menneskelige aspekt.

Prøv selv på få minutter online

Det synes vi er smart! Så hvorfor ikke give det en chance og opleve den forskel, som Elvium Talent Match kan gøre for din rekrutteringsproces? Klik på knappen for neden og prøv en online demo gratis – ingen signup!

Eller kontakt os for at prøve vores rekrutteringssystem i dybden, så du kan hyre branchens bedste kandidater til din virksomhed – ganske let.