Bliv en del af en spændende software virksomhed - bestående af et fantastisk team 🚀

Siden 2012, har vi hos Elvium altid været en professionel og hurtigtvoksende dansk IT-virksomhed med en uformel tone. Vores kontor finder du i et energisk og centralt miljø i Soho, Kødbyen, hvor vi samles, med fleksible arbejdstider. Du kan udvikle dig, afprøve nye tiltag – og bygge tætte relationer med vores kunder. Vi tilbyder alle i teamet et stort ansvar, for vores virksomhed og vores kunder.

Skal du være en del af vores fortsatte vækstrejse? 🌱

Vi ser frem til at høre fra dig – og glæder os til at byde dig velkommen i vores team.

Vi sætter pris på dig

Frihed under ansvar

Vi sætter pris på, at vi har respekt for hinandens måde at arbejde på. Vi er alle forskellige, men når vi leverer, skabes der et rum for frihed under ansvar.

Respekt for hinanden

At kunne tale direkte – men respektfuldt over for hinanden – er vigtigt for os. Når vi har respekt for hinanden, opnår vi langt mere sammen.

Personlig udvikling

Tiden står aldrig stille, og derfor skal vi alle følge med og tage ansvar for hver vores udvikling. Vi er gode til at udfordre hinanden, hvilket skaber kontinuerlig fremdrift.

Innovation

For os betyder det alverdens, at vi konstant udvikler Elvium som rekrutteringssystem, og derved sætter vi høje krav til system-udvikling og nye funktioner i systemet.

World-class service

Når vi er i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, skaber vi win win relationer. Selvom meget sker digitalt i dag, vil vi være tilgængelige og levere en god service.

Hurtig eksekvering

Siden vi etablerede Elvium, har det altid betydet meget for os at følge med efterspørgsel og behov. Derfor prioriterer vi at eksekvere hurtigt – men med kvalitet for øje.

Elvium giver rum til udvikling 💡

Selvom vi er et lille team, er vi utrolig stærke sammen.

Vi lærer hele tiden – og vi søger konstant at udforske os selv og HR-branchen, som vi befinder os i. Vores system skal hver dag skabe værdi og udvikle sig, og vi ved, at hver vores rolle har en impact mod vores mission om, at det skal være mere enkelt for virksomheder at rekruttere de rette talenter.

Skal du være med i vores team?

I 2022 modtog vi en Børsen Gazelle, hvilket vi er utrolig stolte over. Det betyder nemlig, at vi konstant gør en stor forskel for virksomheder, der ønsker at rekruttere effektivt og målrettet mod de talenter, de søger.

Ledige stillinger

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke