Elvium er et intuitivt rekrutteringsprogram 🚀

Elvium stock

Med Elvium har vi udviklet et effektivt og intuitivt rekrutteringsprogram med fokus på brugervenlighed og overskuelighed, der gør din jagt på kvalificerede medarbejdere mindre ressourcekrævende. Elvium byder på et nøje sammensat udvalg af funktioner, som hver især er gennemtestet og skræddersyet til at gøre din rekrutteringsproces hurtig og let at administrere.

Dermed er tiden med at gennemgå og sortere i hundredvis af ansøgninger og sende e-mails til samtlige kandidater et overstået kapitel. Vi har ganske enkelt skåret ind til benet og udviklet et hr rekrutteringssystem, der imødekommer brugernes behov. Velkommen til fremtiden inden for rekruttering.

Skab overblik over dine ansøgere med Elviums rekrutteringsprogram

Det kan være svært at få overblik over mængden af ansøgninger, hvis der er mange om buddet. Processen er tidskrævende, og ofte vil dygtige og egnede ansøgere blive overset, fordi mange virksomheder ikke har ressourcer til at gennemgå alle ansøgninger. Men med Elviums rekrutteringsprogram ved hånden får din virksomhed nemt og hurtigt overblik over kandidater, der matcher jeres krav og forventninger.

Når kandidaterne til en stilling ansøger via Elvium, kan de selv markere de kompetencer, din virksomhed eller afdeling finder relevante for at kunne bestride stillingen. Elvium kan desuden integreres med LinkedIn og Facebook, så du nemt kan indhente data om dine ansøgere, uden at de behøver at indtaste oplysninger manuelt.

elviums rekrutteringssystem

Brugertilpasset rekruttering ⭐️

Elvium er et cloudbaseret rekrutteringsprogram, der er nemt at bruge for selv uerfarne brugere af e-rekruttering. Programmet er designet i et brugervenligt layout med muligheder for tilpasning efter behov. Elvium tilpasser sig automatisk til den platform, du benytter, og du kan derfor tilgå programmet på både PC, Mac, mobil og tablet. Du kan ligeledes arbejde med din rekruttering, uanset hvor du befinder dig – på kontoret, derhjemme eller på farten.

Med Elvium får din virksomhed et værktøj, som gør det muligt at skabe jobopslag, der tager udgangspunkt i den enkelte afdelings unikke kultur, samtidig med at HR-afdelingen har fuldt overblik over processen.

Elvium er kort sagt et rekrutteringsprogram med unikke muligheder for brugertilpasset rekruttering.

Elvium byder på et væld af muligheder, som letter din rekruttering. Blandt andet onboarding, videorekruttering, DISC analyser og digital håndtering af kontrakter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil booke et møde med en af vores specialister og høre mere om, hvordan vi kan imødekomme dine behov for effektiv rekruttering.

Læs vores anmeldelser på Google

Elvium har 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke