VIPP søgte et system til at understøtte deres strategi

Vi har besøgt vores kunde, VIPP – en familieejet virksomhed, der fremstiller kvalitetsprodukter til hjemmet. Se, hvordan VIPP har strømlinet sin rekruttering.

“Vi har indført en LEAN kultur her hos VIPP, og den måde vi bruger Elvium på er, at ledere kan læse med på ansøgere, skrive noter, og bedømme kandidaten. På den måde er det nemmere at finde de rette kandidater som vi vil kalde til samtale. Det er nemt at være hands-on i systemet, og vi kan godt lide den måde man kan kommunikere med kandidaten på.”

Heidi Egelund
HR Manager, VIPP

Se, hvilken værdi Elvium skaber

I denne video får du indsigt i, hvordan VIPP fordel af Elviums rekrutteringssystem. Hos Elvium står vi altid klar til at tale med dig, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du også kan benytte det mest intuitive rekrutteringssystem på markedet.

Vælg et mødetidspunkt, der passer dig

Tal med en af vores eksperter og bliv klogere på HR og rekruttering.

Gå på opdagelse i vores demoer

Her kan du vælge, hvilken guidet tour du ønsker at se.

Hvor er du i din HR rejse?

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse. Derfor kan du for neden vælge, hvor du er på din HR rejse, så vi kan give dig dét du har brug for.

Lås op for dit HR bibliotek 📚

Book direkte i kalenderen

Dine HR processer er kun én demo væk fra et helt nyt perspektiv. Tror du ikke på os? Så bør du se videoen for neden (30 sek).

Book en gratis og uforpligtende demo.

Kontakt salg

Vi giver dig et kort kald 📞

Få et kort uforpligtende intro telefonopkald, hvor vi introducerer dig for dine muligheder med Elvium.