cover

Har du styr på dataforordningen?

– Hvordan sikrer man kunderne retten til at blive glemt?
Hvem har ansvaret for jeres persondata? Hvilke databehandleraftaler har I med jeres dataleverandører? Kan I dokumentere, hvordan I er compliant? Følger alle jeres medarbejdere compliant processer? Skal vi ansætte en Data Protection Officer? Hvordan sikrer I jer en compliant rekruttering? Er fortrykte flueben et samtykke?

I en verden, hvor alt er til opsamling, hvor enhver bevægelse i den virtuelle verden registreres og hvor vores adfærd (næsten) er en åben og registreret bog, strammer EU nu reglerne og erklærer os: Retten til at blive glemt.

Vores adfærd tjener konstant til at generere leads. Virksomheder målretter deres markedsføring på os i en sådan grad, at vores færd på nettet overvældes med billeder af den vaskemaskine eller eksotiske rejsetilbud, vi for et øjeblik siden overvejede. Derfor er den kommende Persondataforordning eller GDPR (General Data Protection Regulation) måske det første skridt i retningen af et samfund, hvor vi også får retten til at være et individ-i-tvivl. Hvor tvivlen bliver vores ret uden, at vi skal målrettes og påduttes vores behov, interesser og mulige længsler på vores vaklende og tvivlende vej frem i verden.

elviums rekrutteringssystem

For fra 2018 har vi simpelt hen retten til at vælge eller fravælge vores placering i diverse arkiver.

Med andre ord: Det er for mange virksomheder besværligt og kan blive hundedyrt at svigte på Persondataforordningen, når de skærpede regler sætter i kraft fra 2018. Samtidig må vi som individuelle borgere huske på, at Persondataforordningen tjener til at beskytte os og er til glæde for os alle.

Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at toptune virksomheden med et smil og blive compliant på samme måde, som vi med tilsvarende smil er bæredygtige på csr-siden?

Her hos Elvium vil vi i hvert fald gøre vores til det!

Har du styr på…

Hvem har ANSVARET for jeres persondata?
Hvilke databehandlerAFTALER har I med jeres dataleverandører?
Kan I DOKUMENTERE, hvordan I er compliant?
Følger alle jeres MEDARBEJDERE compliant processer?
Skal vi ansætte en DATA PROTECTION OFFICER?
Hvordan sikrer I jer en compliant REKRUTTERING?
Er fortrykte flueben et SAMTYKKE?

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke