cover

Få mest ud af din rekrutteringsstrategi

Selvom jeres rekrutteringsstrategi er på plads, er rekruttering stadig en tids- og ressourcekrævende proces. Det kender vi alt til hos Elvium, og derfor ser vi her nærmere på, hvordan e-rekruttering kan lette jeres rekrutteringsproces.

Hvordan finder jeg den rette kandidat?

Kompetencer, værdier og evne til at tilpasse sig virksomhedens kultur er uundværlige forudsætninger for, at en medarbejder kan begå sig i din virksomhed. Ligeledes er jeres krav og forventninger til jeres ansøgerne et vigtigt grundlag for en solid rekrutteringsstrategi. Men selvom jeres kriterier er veldefinerede på forhånd, kan det sagtens være nemmere sagt end gjort at finde det perfekte match blandt de mange kandidater.
Med Elviums rekrutteringssystem bliver det nemmere at gennemgå de mange ansøgninger. Systemets screeningsfunktion sorterer automatisk alle kandidater, som har markeret, at de besidder de kompetencer, som er nødvendige for at bestride stillingen. Vores hr rekrutteringssystem tilbyder desuden mulighed for videorekruttering og personlighedstests, så I også får en bedre forståelse for ansøgerens udstråling og andre soft skills som værdier og karaktertræk.

Hvordan koordinerer jeg bedømmelsen af kandidaterne?

Der er fordele i at invitere dine kollegaer til at bedømme en potentielt egnet kandidat. For jo større konsensus, der er om, at kandidatens kompetence-, kultur- og personlighedsmæssige kvalifikationer kan tilføje værdi til virksomheden, desto større er sandsynligheden for, at det rent faktisk viser sig at være tilfældet. Men det kan nemt blive et større koordinationsarbejde at sende ansøgninger rundt til kollegerne via e-mail og få overblik over de mange bedømmelser.
Igennem Elvium kan du nemt og hurtigt invitere dine kollegaer til at deltage i bedømmelsen af kandidaterne. På den måde undgår du at holde styr på diverse Excel-ark og e-mails, da du nemt kan se andres bedømmelse ét og samme sted.

Bliv klogere på mulighederne i e-rekruttering

Vil du vide mere om, hvordan du optimerer din rekrutteringsstrategi? Så kontakt Elvium, og hør nærmere.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke