cover

Grøn omstilling skal øge væksten efter Corona

Når verdensøkonomien skal genoprettes på den anden side af Coronakrisen, så forventes det at klima og miljø skal stå i spidsen.

Som resultat af lockdown verden over, viser analyser over hele året et estimeret tal for CO2-niveauer vil stige med 2,48 dele pr. Million (ppm). Denne stigning er 0,32 ppm mindre end hvis der ikke havde været nogen lockdown – svarende til 11% af den forventede stigning.

Resultaterne fremhæver bekæmpelse af klimaændringer ikke kan opnås ved personligt ansvar alene. Virksomheder skal inkorporere meningsfulde ændringer i deres infrastruktur, for at krævende ændringer kan ske.

Hos Elvium har vi indgået et samarbejde der bidrager til at styrke verdensmålene. Vi sikrer at vores kunder er en del af projektet for hver gang en medarbejder ansættes gennem rekrutteringssytemet, så planter vi et træ!

At plante træer er med til at sikre vores klima. De træer vi planter i samarbejde med Global Climate Institute, WeForest og WIF er i første del af projektet mangrovetræer, der plantes i Myanmar. Et mangrovetræ binder ca. 4 gange så meget CO2 som almindelige træer.

Virksomheder kan på denne måde hjælpe med at reducere de globale påvirkninger af CO2 i flere årtier, når der planlægges økonomiske reaktioner efter COVID-19.

Ved brug af Elviums rekrutteringssystem kan man gøre en forskel.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke