cover

Rekrutterings software 🚀

Elvium er et rekrutterings software, der letter alle dele af rekrutteringsprocessen – lige fra annoncering over sortering og vurdering af kandidater til booking af jobsamtaler. 

Vi har udviklet systemet på baggrund af egne erfaringer med ineffektive rekrutteringssystemer, og Elvium er dermed skræddersyet og tilpasset til at gøre rekruttering til en medgørlig og let tilgængelig oplevelse – for både ansøger og ansætter.

Elviums rekrutteringssystem er udviklet til både PC, Mac, tablet og mobil og tilbyder derfor nem og hurtig adgang til dine ansøgninger – uanset hvor du befinder dig. Layoutet tilpasses automatisk til den enhed, du tilgår systemet på. Vi yder samtidig fuld support, og du er dermed sikret en brugervenlig rekrutteringsproces fra start til slut.

Elvium - intuitivt og tidsbesparende rekrutterings software

Dygtige og engagerede medarbejdere er en uundværlig forudsætning for din virksomheds succes. Men mængden af ansøgere til en stilling kan til tider virke uoverskuelig, og ofte er der ganske enkelt ikke ressourcer til at få fuldt overblik over alle potentielt egnede kandidater.

Via Elviums rekrutterings software kan ansøgerne selv markere de kompetencer og faglige kvalifikationer, der er relevante for stillingen. Systemet kan nemt integreres med LinkedIn og Facebook, og ansøgerne bliver dermed sparet for unødigt arbejde med at indtaste data, som allerede fremgår af deres social medie-profiler.

Med udgangspunkt i de markerede kompetencer og oplysninger fra kandidaternes LinkedIn- og Facebook-profiler, sorterer og udvælger Elvium derefter automatisk de ansøgere, der matcher jeres krav. Dermed undgår I tidsspilde med at bladre igennem hundredvis af ansøgninger – og undgår ikke mindst at den rette kandidat bliver overset.

Elvium er altså et stykke tidsbesparende og intuitivt rekrutterings software, som med sin objektive og automatiske screeningsfunktion sikrer fuldt overblik og en effektiv gennemgang af dine ansøgninger.

Features til alle faser af din rekruttering

Som rekrutterings software tilbyder Elvium også en håndfuld øvrige features, som optimerer andre faser af rekrutteringen. Du kan blandt andet benytte Elvium til at invitere kolleger til at tage del i bedømmelsen, aftale og koordinere jobsamtaler og administrere stillingsopslag og annoncering.

Via vores rekrutterings software får alle ansøgere desuden automatisk tilsendt en kvittering for deres ansøgning, og systemet gør det også muligt at tilpasse dine svar til den enkelte stilling. Ikke mindst tilbyder Elvium også mulighed for at bedømme kandidaterne ud fra mere bløde kriterier som udstråling og menneskekundskaber – blandt andet via videorekruttering samt personlighedstests og selvevaluering.

Prøv Elvium i dag 🎯

Book et møde med en af vores specialister i dag, og hør meget mere om de mange fordele ved at anvende Elvium som rekrutterings software. Eller prøv at klikke rundt i systemet helt selv online. 👇

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke