cover

Effektiv rekruttering med talentdatabase: Spar tid og penge med Elviums 'Talents'

Spar tid, penge og identificer potentielle talenter med en talent database

At rekruttere den rette kandidat til en stilling kan være en tidskrævende og svær proces. Ofte møder du kandidater, som ikke passer til den aktuelle stilling, men som alligevel er relevante at gemme til senere. Med det kan være svært at holde styr på disse kandidater, og de kan hurtigt forsvinde i mængden af andre spændende kandidater. Det er ærgerligt, for tænk nu hvis kandidaten ville være perfekt til en anden stilling i virksomheden?

Her kommer Elviums moderne CV-database, ‘Talents‘, ind i billedet. Med vores talentdatabase får du muligheden for at gemme tidligere fremsendte CV’er fra interessante kandidater, så du hurtigt kan søge dem frem igen på tværs af forskellige informationer. Derudover får du et effektivt og fejlfrit overblik over potentielle kandidater, samt sikrer at personlige oplysninger håndteres i overensstemmelse med GDPR. Vores talentdatabase vil spare dig for tid og administration i ansættelsesprocessen, og giver dig mulighed for at matche din virksomheds profil med dine kandidaters.

En talentdatabase kan spare dig for mange ressourcer i din rekrutteringsproces.

For det første kan det spare tid, da du ikke behøver at starte jagten efter kandidater fra scratch hver gang du har en ledig stilling. Med en talentdatabase har du allerede et stort udvalg af kandidater, som du kan søge i og filtrere efter relevante kriterier, så du hurtigt kan finde de kandidater, der passer til den aktuelle stilling.

Det kan også spare dig for administration, da du ikke behøver at håndtere og gemme mange forskellige CV’er på forskellige måder. Med en talentdatabase er alle CV’erne samlet ét sted, og du kan nemt søge, sortere og organisere dem efter dit behov.

En talentdatabase kan også spare dig for penge, da du ikke behøver at bruge tid og ressourcer på at annoncere efter kandidater eller betale for at bruge et eksternt rekrutteringsfirma. Du har allerede et stort udvalg af kandidater, som du kan tage kontakt til, når du har en ledig stilling.

Alt i alt hjælper Elviums ”Talents” med at holde styr på tidligere kandidater, samt sparer dig tid ved ikke at starte kandidatsøgningen fra bunden hver gang, og minimerer derved administration ved at have alle CV’er samlet på ét sted.

Talentdatabasen hjælper også med at spare omkostninger ved at reducere behovet for ekstern rekruttering og jobannoncer.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke