cover

E rekrutteringssystem med fordele

Det skaber værdi for din virksomhed, når I rekrutterer medarbejdere med de rette kvalifikationer. Desværre kan rekrutteringsprocessen til tider være uoverskuelig og mængden af ansøgninger virke uendelig. Det betyder desværre også, at oplagte kandidater ofte bliver overset – ganske enkelt fordi vi som mennesker har begrænset overblik.

Derfor har vi hos Elvium udviklet et brugervenligt og effektivt hr rekrutteringssystem, der overlader alle de rutineprægede aspekter af rekrutteringsprocessen til computer, tablet eller mobil, så du og din virksomhed kan fokusere på det, som er den essentielle del af rekruttering – nemlig det menneskelige.

Rekruttér smart med vores rekrutteringssystem

Elviums e rekrutteringssystem er udviklet på baggrund af egne erfaringer og er ligeledes skræddersyet til at lette og effektivisere hele rekrutteringsprocessen. Med sit enkle og overskuelige interface henvender Elvium sig til både store organisationer og mindre virksomheder.

Vores e rekrutteringssystem sorterer alle ansøgninger automatisk ved hjælp af en objektiv screeningsfunktion, der udvælger alle kandidater med de ønskede kompetencer og kvalifikationer. Dermed sparer I store ressourcer på at udvælge de rette ansøgere – og sikrer jer samtidig imod, at potentielle matches går tabt i bunken af ansøgninger.

Elvium tilbyder desuden en række øvrige features. Med vores e rekrutteringssystem kan kandidaterne eksempelvis nemt overføre data fra deres LinkedIn-profil og dermed spare tid på at indtaste oplysninger manuelt. Systemet kan også tilpasses, så alle ansøgere får en automatisk kvittering for deres ansøgning og indeholder også et unikt bookingsystem, som letter processen med at koordinere jobsamtaler.

Nuancér din rekruttering

Rekruttering og onboarding handler ikke nødvendigvis kun om hard skills og erfaring på papiret. Kandidatens udstråling og evne til at indgå i din virksomheds kultur er også med til at afgøre, om personen er det rette match. Desværre fortæller en ansøgning sjældent noget om en ansøgers personlighed og udstråling, ligesom andre “bløde” kompetencer som social intelligens, kommunikationsevner og karaktertræk ikke umiddelbart kan vurderes ved at læse en ansøgning. Rekruttering er kort sagt en mere alsidig proces end som så.

Derfor indeholder Elvium også en række mere nuancerede features, som adskiller systemet fra mange andre e rekrutteringssystemer – herunder videorekruttering samt mulighed for, at kandidaten selv kan angive særlige karaktertræk og andre soft skills, som kan være afgørende for, om personen kan skabe værdi for lige netop din virksomhed.

Vil I effektivisere jeres rekruttering?

Du er altid velkommen til at booke et møde med en af vores specialister, hvis du vil høre mere om, hvad der gør Elvium til et smart, effektivt, intuitivt og kvalitetsbevidst valg inden for e-rekrutteringssystemer.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke