cover

Året der gik

Godt nytår! Hos Elvium glæder vi os til at hoppe ind i det nye år 🎉… Men først, ser vi tilbage på året, der gik, og som på mange måder har været et specielt år.

Der er ingen tvivl om, at rekruttering er en branche, der også har været gennem en hel del i år. Der stilles hele tiden nye krav til forandring og til at udforske de mange nye teknologier og metoder, der konstant bliver bedre og bedre.

Gennem år 2022 har vi her i Elvium udviklet os enormt meget, og derfor vil vi gerne dele lidt indsigter.

🚀 Nye produktopdateringer og features

Vi har introduceret en masse nye produktopdateringer, integrationer og features. Og det er alt sammen sket i dialog med vores kunder, der har været med til at præge vores produktudvikling. Stadig i dag oplever vores kunder, Elvium, som det mest intuitive rekrutteringssystem, og det er vi stolte af.

⚡️ Effektiv kommunikation

Det har været vigtigt for os at komme endnu tættere på vores kunder ved at øge vores kommunikationsniveau, og det har været en fornøjelse at opleve, hvor godt det er blevet taget imod. Ud over mere kommunikation med kunderne, har vi også haft fokus på at dele indsigter og viden om rekruttering via vores SoMe, nyhedsbrev og blog på hjemmesiden. Og en stor tak til vores nytilkommende +600 følgere på vores LinkedIn kanal.

📢 Stigende fokus på Employer Branding

2022 var også året, hvor der generelt er kommet et øget fokus på Employer Branding, da det er blevet vigtigere end nogensinde før. Her er vores karriereside med drag-and-drop moduler, blevet taget meget mere i brug af både eksisterende og nye kunder.

🎥 Inspirerende videocases med kunder

Det blev i alt til 4 spændende videoer, hvor vi har været på besøg hos kunderne og filmet i deres faciliteter. Det har været sejt at få mere indsigt i, hvor stor værdi de oplever ved at bruge Elvium. Tak til alle jer, der har deltaget!

💻 Ny visuel identitet

I foråret lancerede vi vores nye moderne hjemmeside, efter vi var gennem en større rebranding – som også var en lærerig proces.

🥳 10-års jubilæum

Elvium blev stiftet tilbage i september 2012, og vi lancerede vores første software d. 6. december samme år. Det er siden da gået stærkt!

+ 390.898 ansøgninger er sendt gennem systemet

+ 18.639 jobs er slået op

+ 19.536 hard skills er blevet oprettet

+ 7.689 soft skills er blevet oprettet

+ 700 forskellige jobområder benyttes til at definere jobs

+ 41.000 forskellige fritidsinteresser er indtastet af kandidater

+ 4.700 recruiters registreret på platformen

🏆 Børsen Gazelle

I 2022 fik vi en Gazelle pris, og det var et stort skulderklap for os. Tak til alle, der tror på os!

🤩 Vi glæder os til 2023

Allerede nu kan vi afsløre gode nyheder! For eksempel introducerer vi statistik, som betyder, at vores kunder f.eks. i fremtiden kan se hvilke kanaler, der genererer den største trafik til deres stillingsopslag – og f.eks. se antallet af ansøgere sammenlignet med andre stillinger, time-to-hire mv. Yderligere kommer vi til at udvide rekrutteringssystemet med et helt enkelt HR-system, som rigtig mange af vores kunder glæder sig til 😄

Godt nytår herfra os alle 🎇

Elvium gruppefoto

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke