cover

Moderne rekrutteringsstrategier

Gode rekrutteringsstrategier kan give virksomheder det nødvendige boost for at opnå succes. Vi har derfor samlet 4 gode tips, som kan hjælpe dig og din virksomhed, til at gøre bedre brug af sociale medier i rekruttering.

4 gode tips:

1. Gør brug af online søgefunktioner

Ved at slå dine ledige stillinger op på portaler som LinkedIn, har du mulighed for at se de kandidater, der har læst dit opslag. Det giver indsigt i de potentielle kandidater, som måske har brug for et ekstra skub, til at søge arbejde i din virksomhed. Med Elviums chrome-extension kan du også finde kandidater på LinkedIn og trække dem ind i dit rekrutteringssystem

2. Udvid din profil på sociale medier

Hvis du er på udkig efter unge innovative talenter i det moderne samfund, er du nødt til at synliggøre din virksomhed på de sociale medier. Det vil sige, opret en facebookprofil for din virksomhed, en blog hvor du kan holde dialogen igang, og måske en Twitter konto til at holde potentielle kandiater opdateret på de seneste udviklinger i virksomheden. Det skaber et godt image for virksomheden. Brug af sociale medier i rekruttering er vigtigere end nogensinde før, da nye talenter ofte finder stillinger på LinkedIn, Facebook mv.

3. Bliv mobil

Det er også vigtigt, at din virksomhed har en brugervenlig profil, som nemt kan deles på de sociale medier. På den måde kan kandidaterne se alle jeres stillinger imens de er på farten (helst uden at skulle downloade nogen app).

Elviums rekrutteringssystem tilbyder en professionel og mobil brugerflade, som inviterer kandidaterne indenfor. Smart og hurtigt kan kandidaten oprette en profil via LinkedIn eller Facebook, og søge jobbet uden besværlige indtastninger.

4. Arbejd detaljeret of fokuseret med dit Employer Brand

Din virksomheds image på de sociale medier har stor betydning for rekrutteringen. Et stærkt employer brand kan tiltrække potentielle kandidater og motivere dem til at søge stillinger hos jer. Arbejd på at fremhæve virksomhedskulturen, medarbejderfordele, og succeshistorier fra nuværende ansatte. Brug fotos, videoer, og deltag i relevante diskussioner for at vise, hvad det vil sige at arbejde i din virksomhed. Giv en autentisk indblik i arbejdspladsen, og du vil tiltrække kandidater der passer godt ind i virksomhedens kultur og værdier. Husk, at mennesker vil gerne arbejde for virksomheder, de kan relaterer sig til og som de beundrer. Dit employer brand er din chance for at vise, hvorfor din virksomhed er et fantastisk sted at arbejde.

Læs mere om employer branding her.

Hurtigt og nemt

Det er en digital verden. Hold dig opdateret, og gør brug af de mange nye muligheder du har til at forbedre og effektivisere din rekruttering. Sociale medier i rekruttering skal stå højt på agendaen.

At inkludere sociale medier i din rekrutteringsstrategi vil skabe stor værdi. Potentielle kandidater vil se din virksomhed som moderne og fremadrettet. Husk, at ansøgere ikke kun er interesserede i den stilling, de ansøger om, men også i virksomhedskulturen. Ved at udnytte sociale medier i rekruttering, viser du, at din virksomhed er engageret, opdateret og åben for dialog. Det skaber en attraktiv arbejdsplads, der vil tiltrække det bedste talent.

rekrutteringsstrategier

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke