cover

Fra tung proces til LEAN rekruttering: VIPPs succeshistorie med Elvium

Hvordan får du styr på rekruttering? E-mails flyder i indbakken, GDPR skal overholdes og hvor var det nu PDF’en var henne?

Rekruttering kan være en tidskrævende og udfordrende proces. Men det behøver det ikke at være.

I denne artikel deler vi historien om vores kunde, VIPP, og hvordan de har transformeret deres rekrutteringsproces fra en tung manuel proces til en simpel og smooth operation, der skaber værdi for virksomheden og frigør værdifuld tid for ledere.

VIPP er en familieejet virksomhed, kendt for at fremstille kvalitetsprodukter til hjemmet. Som en virksomhed med høj standard for kvalitet, søgte VIPP efter en effektiv måde at håndtere deres rekrutteringsproces på.

Ved at indføre Elviums rekrutteringssystem, har VIPP formået at strømline deres rekrutteringsproces på en måde, der ikke kun lever op til, men forstærker deres LEAN kultur.

Heidi Egelund, HR Manager hos VIPP, forklarer: “Vi har indført en LEAN kultur her hos VIPP, og den måde vi bruger Elvium på er, at ledere kan læse med på ansøgere, skrive noter, og rate kandidaten. På den måde er det nemmere at finde de rette kandidater som vi vil kalde til samtale. Det er nemt at være hands-on i systemet, og vi kan godt lide den måde man kan kommunikere med kandidaten på.”

Det gode samarbejde

Elviums rekrutteringssystem hjælper VIPP med at effektivisere deres processer ved at tillade ledere at læse, evaluere og kommunikere med ansøgere på en enkel og intuitiv måde. Resultatet er en mere effektiv rekrutteringsproces, hvor de bedst egnede kandidater hurtigt kan identificeres, sparer både tid og ressourcer for virksomheden.

Samtidigt overholdes de gældende regler for GDPR automatisk, ved at kandidater automatisk slettes fra Elvium inde for den gældende tidsramme.

Dette er bare et eksempel på, hvordan Elvium kan bidrage til at forvandle rekrutteringsprocesser og skabe værdi for virksomheder. Ligegyldigt størrelsen på din virksomhed eller dens behov, kan vi hjælpe dig med at opnå lignende resultater.

Hos Elvium står vi altid klar til at tale med dig, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du også kan benytte det mest intuitive rekrutteringssystem på markedet. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forenkle og effektivisere din rekrutteringsproces, ligesom VIPP.

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke