cover

Hvad er et elektronisk rekrutteringssystem?

Rekruttering kan være en langvarig og uoverskuelig proces. Derfor har vi udviklet et elektronisk rekrutteringssystem, som gør det lettere at udvælge de rette kandidater. Men hvad er et elektronisk rekrutteringssystem egentlig for en størrelse?

Et værktøj til bedre overblik over dine ansøgere

Elvium – det elektroniske rekrutteringssystem, som vi har udviklet – er først og fremmest et tidsbesparende værktøj, som gør det væsentligt nemmere at få overblik over den tilsyneladende endeløse bunke af ansøgninger, som HR-afdelinger til tider skal bladre igennem i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere.

Product tour og online demo

Når en potentiel kandidat ansøger via Elvium på sin PC, tablet eller smartphone, kan personen selv markere de relevante kvalifikationer, som han eller hun besidder. Samtidig kan ansøgeren integrere oplysninger fra sine LinkedIn- og Facebook-profiler, så din virksomhed nemt kan få adgang til øvrige relevante oplysninger, som kan indgå i jeres bedømmelse.

Herefter udvælger Elvium automatisk de ansøgere, som opfylder jeres krav – og frasorterer alle dem, der ikke gør. Dermed slipper I for at skimme hundredvis af ansøgninger, da I ved få klik får overblik over alle kandidater med de faglige eller personlige kompetencer, som er relevante for den aktuelle stilling.

Et værktøj til nemmere administration

Elvium er også et værktøj til at lette meget af den tunge administration, som ofte er forbundet med rekruttering. Ansøgerne har eksempelvis selv mulighed for at booke tid til en jobsamtale, og din virksomhed kan ligeledes spare meget tid og administration på at koordinere samtaler.
Vores elektroniske rekrutteringssystem indeholder også en anden tidsbesparende funktion. Elvium sender nemlig automatisk kvittering for ansøgning til alle kandidater, som har søgt igennem systemet. Dermed undgår I at bruge ressourcer på at besvare samtlige ansøgere – og I kan samtidig være 100 % sikre på, at alle får svar.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Elviums elektroniske rekrutteringssystem? Så kontakt os i dag, og hør nærmere.

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke