cover

EU initiativ revolutionerer rekruttering

Spændende introduktion, hvad skaber ESCO af værdi, hvordan kan det bruges?Europa Kommisionen underskrev den 3. marts 2010 en 10-årig vækstplan, Europa 2020 strategien. Vækstplanen har til formål at skabe en smart, bæredygtig og inklusiv strategi som skal sikre den europæiske økonomi. Idet har man lanceret ESCO, en flersproget klassifikation af færdigheder, kompetencer, kvalifikationer og arbejde.Den første version af ESCO blev udgivet den 23. oktober 2013 (ESCO v0) og forventes færdig udviklet i 2017, men den har allerede nu stor værdi for rekrutteringsprocessen.

Kom på forkant med de europæiske standarder, De naturlige kompetencerElvium Talent Match arbejder aktivt for at sætte jeres virksomhed i kontakt med de bedste talenter. De bedste talenter er dem som kan udvikle forretningen positivt i fremtiden og er dermed fundamentet for succes. Derfor tilbyder vi et gennemtænkt system, integreret med TMA. Hvad er TMA? TMA er et psykoanalytisk værktøj som effektivt identificerer og arbejder med kandidatens naturlige kompetencer. Således kan virksomheden objektivt og konstruktivt arbejde med kandidatens ærlige motivation og talent. Catch spørgsmål til læsere, hvordan kan vi bruge det?

Tilmeld vores nyhedsbrev 👇

Hvis du ønsker at blive opdateret på nyeste viden inden for rekruttering og HR, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke