cover

En god karriereside og et godt karriereunivers

Hvad er en god karriereside? Det bliver vi ofte spurgt om, og svaret er meget forskelligt, fordi virksomheder er meget forskellige. Én ting er dog sikkert – vi har gode råd til dig.

Kampen om kandidaterne starter længe før, I slår en stilling op. Jeres brand som virksomhed, Employer Branding, bliver vigtigere og vigtigere. Med et unikt opbygget karriereunviers skræddersyet til jeres virksomhed, kan I fortælle de gode historier og målrette kommunikationen til specifikke medarbejdergrupper.

En god karriereside er et væsentligt element i en stærk Employer Branding strategi. Det er her, kandidaterne får deres første indtryk af din virksomhed som arbejdsplads, og det er her, du kan tiltrække de rigtige kandidater til din virksomhed.

Med Elviums rekrutteringssystem kan du nemt og intuitivt bygge et karriereunivers, hvor employer branding er i fokus. Dette giver dig mulighed for at skræddersy din karriereside til at matche din virksomheds unikke kultur og værdier. Det giver også mulighed for at fortælle de gode historier om din virksomhed og målrette kommunikationen til specifikke medarbejdergrupper.

Med karrieremodulet får du mulighed for at tiltrække flere kandidater, ved at oprette et målrettet karriereunivers på ingen tid. Fortæl de gode historier omkring jeres virksomhed, som du nemt kan tilpasse til forskellige stillinger – på forskellige lokationer.

Opret et attraktivt karriereunivers på ingen tid og fortæl de gode historier jeres virksomhed kan byde på.

I behøver ikke længere spørge IT eller et eksternt bureau om, hvornår I kan få nyt indhold på jeres side, da du selv som administrator kan opdatere direkte fra rekrutteringssystemet.

Hvordan SPORT24 anvender karrieremodulet

“Karrieremodulet har givet HR i SPORT 24 muligheden for at tilpasse, rette, slette og tilføje instant. HR er ikke længere afhængige af andres tid og prioritering, og derfor er HR nu på højde med vores målgruppe, og ligesom de vil have at tingene skal gå stærkt og ske øjeblikkeligt, er det lige nøjagtigt det som vi nu kan levere.

Karrieremodulet har fået HR til at tænke anderledes, og fordi Elviums produkt er så brugervenligt, er det let at teste, lege og forsøge. Vi behøver ikke længere levere nogle helt eksakte og detaljerede beskrivelser af, hvad vi ønsker, til fx IT eller marketing, tværtimod.

Integrationen med job.sport24.dk er nøjagtigt så let, som Elvium beskriver. Ca. 15 minutter, så var vi up and running.”

Christian Haas, HR Chef, SPORT24

Vil du se det bedste og mest intuitive rekrutteringssystem på markedet? 🚀

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke