cover

3 gode grunde til at bruge rekrutteringssoftware i denne tid

Der er energikrise og inflation, og medierne beretter om pressede virksomheder, der bruger flere ressourcer end nogensinde. Vi har skrevet 3 gode grunde til at bruge et rekrutteringssystem i netop disse tider.

1. Bedre overblik og mere tid

Rekrutteringsprocessen giver desværre ikke altid det afkast, som man håber på. Enten fordi det kan være umuligt at få overblik over samtlige kandidater, eller fordi det perfekte match bliver overset i bunken af ansøgninger.

Med Elviums rekrutteringssoftware kan I øjeblikkeligt få overblik over alle relevante kandidater. Når ansøgerne søger en stilling via Elvium, markerer personen selv sine kvalifikationer. Herefter kan I med få klik få overblik over alle relevante ansøgere. Det sikrer, at oplagte kandidater altid får mulighed for at komme til samtale – og sparer ikke mindst din virksomhed for dyrebare ressourcer.

ikon elvium

2. Mindre administration

Administration og rekruttering hænger unægteligt sammen. Der skal eksempelvis koordineres og bookes jobsamtaler, og rekrutteringsprocessen kan til tider virke unødigt bureaukratisk.
Med moderne rekrutteringssoftware er den tid heldigvis forbi.

Elviums rekrutteringssystem indeholder nemlig et automatisk bookingsystem. Via systemet kan de kandidater, I ønsker at kalde til samtale, selv booke tid og integrere aftalen i Outlook ved hjælp af systemets automatiske kalenderintegration. Dermed slipper din virksomhed for meget af den tunge administration og koordination, som ofte følger med rekruttering. Mindre administration, betyder mere tid til andre kerneopgaver.

3. Større rækkevidde uden ekstra omkostninger

Ved hjælp af Elviums integrationer, kan din virksomhed hurtigt og nemt dele stillingsopslag via systemet. Dermed undgår I udgifter til annoncering på diverse jobportaler, og I kan oven i købet selv sætte jeres unikke præg på jobsopslagenes layout. Employer Branding er essentielt, når din virksomhed skal tiltrække talent. I Elvium er det muligt at bygge jeres egen smukke og attraktive karriereside, hvilket vil spare jer for større investeringer (til for eksempel konsulenter). Systemet er nemlig nemt og intuitivt at bruge.

ikon elvium

Vil du høre mere om fordelene?

Hvis du vil høre mere om fordelene ved at anvende et online system til rekruttering, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Elvium er i konstant udvikling, og det er også grunden til, at vi har modtaget Børsen Gazelle 2022. Vi udvikler konstant på produktet i samarbejde med vores glade kunder, og derfor er vores løsning altid up-to-date og relevant for enhver virksomhed. 

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke