Udvikle dine kompetencer i et startup miljø 🚀

Vi søger en studerende, der gerne vil i praktik i et startup, hvor der er masser af ansvar og et enormt fedt læringsmiljø. Vi er et energisk startup bestående primært af unge mennesker i 20’erne.

I 2022 blev vi Børsen Gazelle ⭐️

Vi kan garantere, at du vil trives i rollen, hvis du elsker at være kreativ og skabe indhold – og du trives med frihed til at præge din egen hverdag. Hos os kan du udvikle dig, afprøve nye tiltag – og bygge et stort netværk I branchen. Vi tilbyder dig et stort ansvar, som vil have direkte indflydelse på virksomhedens succes. 🚀

Opgaver du kan prøve hos os 💡

Du kan prøve kræfter med e-mail automatisering, grafisk design, content creation, og SoMe administration. Der vil også være mulighed for at prøve at skabe kampagner til LinkedIn og være med til at drive marketing strategien. Du vil også være med til at præge retningen for vores branding.

Vi forestiller os, at du har erfaring med at lave visuelt materiale i f.eks. Canva, og at du har kradset overfladen i forhold til brugen af ChatGPT.

👇 Er det noget for dig? Så start dialogen med vores ansvarlige for praktik, Mathias.

Det tilbyder vi 🎁

Selvom praktik er ulønnet, håber vi, at vi kan give dig en unik rygsæk af kompetencer, som kan gavne dig i din karriere fremadrettet. Og selvfølgelig tilbyder vi hybride arbejdsformer, hyggelige fredagsbarer med resten af SOHO fællesskabet og en fantastisk frokost.

Vi håber, at vi kan give dig muligheden for at udvikle dig og blive dygtig til alle de mange aspekter der findes i et startup.

Find os centralt i København lige midt i energiske SOHO i Kødbyen.

Vi laver software til HR 🚀

Siden 2012, har vi hos Elvium altid været en professionel og hurtigtvoksende dansk IT-virksomhed med en uformel tone. Siden Elvium blev etableret, har det været vores fornemmeste opgave og vision at levere markedets mest intuitive rekrutteringssystem – og det er fortsat dét, vi brænder for hver dag.

Få seneste tendenser og topnyheder fra HR 🚀

OBS! gmail, outlook og hotmail modtages ikke