Fantastiske kandidater leder efter job. Kan de finde dig?

Kom i gang med din karriereside og tiltræk de rette kandidater 🚀

Elvium er #1 inden for Candidate Experience, og vi hjælper virksomheder med at skaffe flere talentfulde kandidater gennem vores rekrutteringssystem. Kom i gang med en fantastisk karriereside på ingen tid. 👇

At lave en karriereside med Elvium er nemt med drag-and-drop

Prøv det her 👇

eller…

Se eksempler på vores kunders flotte karrieresider her eller find vores ‘10 steps til god Employer Branding‘ rapport.
 
 

Vores kunder elsker Elvium 🚀

"Fra 6 ansøgere om måneden til +50. Vi har virkelig fået glæde af både systemet, men også rådgivningen fra Elvium."

Fra Mathias Tachieda hos Elvium
Flæsketorvet 68, 1711 København

Kære Recruiter.

Hvis du gerne vil tiltrække kandidater og ligefrem overbevise dem om, at de skal søge hos dig, så bør du starte med at se ind i Candidate Experience og Employer Branding.

Dette er to “buzz words” som vi nørder meget med hos os, for vi ved, at disse er nøglen til at anskaffe talent i dag.

Kandidater flyder over med information, så det er essentielt, at du skiller dig ud fra mængden og det kan du helt selv sørge for! Det kræver for det første, at kandidaten ser din virksomhed som en fantastisk arbejdsplads, men samtidig også, at det er nemt at ansøge og finde information.

Vi har et helt fantastisk rekrutteringssystem (hvis jeg selv skulle sige det) – der med klare resultater har vist sig at være afgørende for at sikre god Employer Branding og anskaffe flere talenter. 🚀

Det starter med en god karriereside, og så skal det være nemt at klikke sig videre til en ansøgning derfra. Det skal ikke være besværligt at søge en stilling hos jer!

Jeg vil meget gerne vise dig alt hvad vi kan her, men det er umuligt, så hvorfor ikke tage et møde sammen? Du kan enten ringe til os eller booke selv.

Få en fuld demo med en ekspert 🚀

Tal med en af vores eksperter for at høre mere om, hvad Elvium kan gøre for dig. Vi tager udgangspunkt i jeres behov, og du kan vælge en tid i kalenderen, der passer dig.